На ред је дошла акција која је била померена због ванредног стања.

Спремите се за један од најлепших погледа на чувене меандре Западне Мораве.
Овчарско – Кабларска клисура једна је од најдражих дестинација клуба, овог пута у једнодневном издању.
Спремили смо вам коктел авантуре, духовности и уживања у нетакнутој природи, зачињен величанственим погледом са врха Каблара и пењањем по природним стенама.
Полазак је у суботу (13.6.) у 7 часова, са паркинга код Дома омладине. Путем преко Београда и Чачка стижемо у Овчар бању, где се раздвајамо у две групе: једна која жели да планинари и иде на врх Каблара, стазом која води од планинарског дома преко испоснице Светог Саве и друга група која ће имати прилике да се опроба у пењању на природној стени, јер ће са нама бити чланови пењачке секције клуба. Опрему за пењање обезбеђује клуб.
Повратак за Панчево је у 18 часова а долазак је планиран око 21 час. Пењање на природним стенама неће се изводити у случају лошег времена.
Опрема стандардна за дате временске услове.
Цена излета износи 1.700 динара и укључује трошкове превоза, опреме и организације.
Пријаве су до 7.6. или до попуне места. Сви учесници треба да имају плаћену чланарину за ову годину. Уплате извршити на рачун клуба 325-9500600061818-60. Уколико неко откаже неопходно је да пронађе замену.
Информације и пријаве
Бранислав Ровчанин 064/276-05-39
Срђан Никић 063/275-769

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>