За последњи викенд јуна планиран је обилазак кањона реке Увац.

Полазак је у суботу у раним јутарњим сатима (5:00) из Панчева. Путем преко Београда стижемо у јутарњим часовима до Сјенице тачније села Дружинићи које ће бити наша база за овај викенд. Након краћег одмора, упутићемо се ка врху Молитва и најлепшег видиковца на реци Увац.

Други дан планиран је обилазак Увачког језера чамцем као и посета Ледничкој пећини.

Повратак је у недељу у вечерњим часовима.

Минимум број учесника је 11 док је број места ограничен на 16 учесника. Пријаве су до 5.06.2016. уз уплату. Цена акције износи 4700 динара и обухвата: превоз (мини бус), једно ноћење са доручком у бунгаловима у селу Дружинићи или у кампу, трошкове организације и таксе за улазак у Специјални резерват природе „Увац“. Уколико неко одустане неопходно је да пронађе замену иначе се новац не враћа.

Вожња чамцем кошта 1000 динара. Могуће је организовати исхрану од локалних мештана и на дан доласка, а на менију су традиционални специјалитети (цена је 500 дин).

Информације и пријаве:

Срђан Никић  063/275 769

Бранислав Ровчанин 064/276-05-39

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>