dscf5944

Као и претходних година први овогодишњи Соко камп организоваће се у селу Крушевица, недалеко од Аранђеловца. Село је удаљено 100 км од Панчева и 15 км од Лазаревца и града под Букуљом. Камп ће се организовати на Крушевичком вису, у планинарском кампу Соколово гнездо.

У планинарском дому Соколово гнездо организоваће се смештај учесника у кући или у шаторима. Полазак је у петак у јутарњим часовима (8:00), а повратак у недељу до 20 часова.

Током кампа планиране су пешачке туре, еколошка радионица (све од канапа), уређење склоништа, час астрономије, авантура полигон, демонстрације паљења ватре и друге вештине боравка у природи, као и такмичења у разним традиционалним играма.

Цена кампа је  3.200,00 динара  и укључује трошкове: превоза, смештаја (два ноћења), исхране (вечера у петак и пун пансион у суботу и доручак и ручак у недељу), опреме и организације.

Пријаве су уз уплату аконтације до понедељка (21.04.), или до попуне места.

Информације и пријаве
Бранислав Ровчанин 064/276-05-39

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>