kamp avgust 2013 076

Први овогодишњи Соко камп организује на подручју Шумадије и локалитету Соколово гнездо, које се налзи на 15 километара удаљености од Аранђеловца и Лазаревца, у селу Крушевица. На датом локалитету клуб Соко кампове организује већ четири године.

Окупљање учесника је у суботу у 9 часова на паркингу код вештачке стене у парку Барутана.

Долазак у село Крушевица и Соколово гнездо, уређење кампа, упознавање околине и краћа пешачка тура планирани су првог дана.

Током кампа организоваће се пешачке туре, спуштање низ стену, слак лине, трасирање и маркирање пешчаке стазе, прављење склоништа и друге технике сналажења и боравка у природи.

Тоkом вечери незаобилазно је дружење уз логорску ватру, као и пројекција филмова. И овог пута очекује се прављење сокова од биљака из природе.

Повратак је у понедељак  до 19 часова.

Храна је обезбеђена и треба је понети само за први дан.

Опрему за камп и демонстрације обезбеђује клуб. Пожељно је понети врећу за спавање и подметач. Смештај је у шаторима. Камп има пољски веце и спољне тушеве.

Цена кампа износи 3.800 динара и укључује трошкове превоза мини бусом, исхране (вечера првог дана, доручак, ручак и вечера другог дана, доручак и ручак трећег дана), организације и водича. Пријаве су уз уплату аконтације од 1.500 динара до 20. јуна.

Сви учесници морају имати уплаћену чланарину за ову годину.

Инфoрмације:
Бранислав Ровчанин 064/276-05-39

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>