Као и претходних годин и ове организујемо Соко камп у Шумадији у Соколовом гнезду. Полазак је у суботу (15.8.) из Панчева. Путем преко Београда и Лазаревца стижемо у подножје Крушевичког виса, село Крушевицу, одакле креће пешачка стаза. Долазак у камп (на Крушевичком вису) и подизање шатора. Активности у природи, уз логорску ватру и посматрање звезда. Вечера. Спавање.
Субота: Доручак, активности у природи, шетња кроз шуму, радионице, ручак и око 17 часова повратак за Панчево. Долазак у Панчево је до 20 часова.
У оквиру кампа постоји комплетно опремљена кућа (као логистички објекат). Тушеви и вецеи су спољни, иако постоји и купатило у оквиру куће.
Камп је намењен свим узрастима али првенствено деци и младима. Учесници кампа имаће прилике да науче разне вештине боравка у природи (подизања шатора, лековитог биља, прављења сокова, оријентације, прављење склоништа, распознавање дрвећа…). Цена кампа износи 2.700 динара и укључује трошкове: ноћења (шатори обезбеђени), исхране (вечера, доручак и ручак), организације, водича и коришћења опреме.

У цену нису укључени: превоз (зависиће од броја пријављених), храна до вечере првог дана, годишња чланарина (500 динара). Постоји могућност директног доласка у камп, сопственим превозом. Као и продужетка кампа за још један дан, у договору са учесницима.

Потребна опрема: врећа и подметач, резервна гардероба и обућа, лампа, компас (није неопходан), здравствена књижица.

Информације и пријаве 064/276-05-39 или peksoko@yahoo.com

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>