Планинарско-еколошки клуб „Соко„ организује превоз на манифестацију „У смирај дана„, која ће се одржати у Делиблатској пешчари крај Долова.

u-smiraj-dana

Манифестација је намењена особама различитих интересовања и година, које повезује једна заједничка ствар, а то је исконска љубав према природи. Планирано је пешачење шумом и динама, а дужина стазе је око 5-6 км. Посетиоци ће моћи да се упознају са флором и фауном Делиблатске пешчаре. Предвиђен је долазак до највише тачке у овом делу пешчаре, где ће присутни имати прилику да уживају у заласку јулског сунца. Почетак, али и крај пешачке туре биће у домаћинству Војнов у насељу Леанка уз пригодан културно уметнички програм. Манифестација се организује у сарадњи са Секретаријатом за заштиту животне средине града Панчева, бројним установама и удружењима.

Полазак на манифестацију је у недељу 30.07.2017. године у 16 часова, са паркинга код Дома омладине, повратак из Пешчаре је предвиђен око 22 часа.

Цена превоза је 400 динара, пријаве су до среде у 19 часова.

Више о самој манифестацији https://www.facebook.com/events/1848257965494096/

Информације и резервације на телефон:

063/ 275 769 Срђан или 064/ 276 05 39 Бане

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>